5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Projeye en birebir Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı rast çabucak açılan ve cıvıl cıvıl grupların esenlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın bapsı; insanoğlu katkısızlığını koruyup yangın ve esrar gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Hiç endişe yok ki yangın felaketi, sene süresince can kaybına illet olan en yetişkin etmenler arasındadır. Yangın felaketi nispeten güdük bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem hayat hem bile finans yitirilmesine illet olması ile bilinmektedir. Özellikle de güçlü bünyeda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında gönül ve varlık kaybı peşış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yangın simultane insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesi kucakin yangın bapsı son grado ciddi bir öneme sahiptir.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi biçimırlamasına destur verir (adınız, diliniz ya da yaşamış olduğunız nahiye kabil) ve size geliştirilmiş ve elan ferdî özellikler sağlar. Bu da siteyi kullanırken henüz uygun bir deneyim evetşamanızı Yangın Kapısı Fiyatları sağlamlar.

Yangın Bapsı Nasıl Takılır? Her binanın malik evetğu yer ve ihtiyacı boşluk önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı kompetan ekipler tarafından dokumalmaktadır.

Alelumum yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, çöküntü anlarında insanoğluın yangın meydanından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı genellikle 60 zaman, B klası bir yangın bapsı ise 30 dakika süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik yangın kapısı sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının kendiliğinden kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve esrarın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı sıkı cimriya kapanmaktadır.

Merdivenin hoşgörülüliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu Yangın Kapısı tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu panik takkadak kapının rahatlıkla açılması için kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın temellayınca ortaya çıdem tütünın ve koca ısının dışarı çıkmasını önlemek midein bapnın sapa mevsuk kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Report this wiki page